ЗАЕДНО ДА НАПРАВИМ СЕЛО БАНЯ ПО-ИЗВЕСТНО !

Подкрепете развитието на сайта Selo-Banya.com

Село Баня реклама спа център

Идея на проекта Selo-Banya.com

Selo-Banya.com е сериозен проект за интернет портал на село Баня, който цели да подпомогне популяризирането на това красиво кътче в интернет пространството. Сайтът Selo-Banya.com стартира през 2011 г. по идея на Радко Александров - роден в Баня, който всъщност финансира целият проект от замисъла до изработването му. Изпълнението и поддръжката на такъв уеб портал е сериозно финансово вложение, което няма възвръщаемост, защото не е доходоносно бизнес начинание, а една полезна информационна страница за село Баня, каквато е Уикипедия (Wikipedia) за света.

Кой може да помогне за развитието на Selo-Banya.com

Всеки може да подкрепи идеята. Кой вече го направи ?

Скрийншот

Разбира се за целта е необходимо най-вече желание, порив на национално чувство и идея за съдействие. Не е необходимо непременно да сте жител на Баня, за да имате повод да подпомогнете развитието на информационният портал Selo-Banya.com! Не е необходимо непременно да дарите парична сума! Всеки един, който харесва идеята на проекта и желае да помогне, може да се включи по много начини, както се включи фирма Екзисто - базирана в София IT компания. Фирмата няма нищо общо с Баня, но поради съпричастност към идеята на проекта изработи този красив дизайн и функционалностите на сайта на много преференциална цена и дори поема част от годишната техническа поддръжка за своя сметка без да очаква нищо в замяна. На това му се казва национално чувство и подкрепа на добра воля.

 

Село Баня туристическа реклама

Как да се включите и Вие в кампанията ?

Разбира се, че всеки един от вас може да помогне за популяризирането и развитието на интернет портала Selo-Banya.com! Всеки съпричастен на идеята може да изпрати на свой приятел с помоща на E-mail или чрез интернет приложения като Skype и Facebook линк към страницата Selo-Banya.com. Така всеки ще даде макар и скромен принос и ще стане един вид спонсор на сайта. Заслужава си, защото това е вашият уеб портал, това е вашият прозорец към случващото се в село Баня и региона.

 

ЗАЕДНО ДА НАПРАВИМ СЕЛО БАНЯ ПО-ИЗВЕСТНО !

Дарение за подпомагане на проекта Selo-Banya.com

Желаете да направите финансова подкрепа за проекта ?

Ако желаете да направите безвъзмездно дарение на парична сума за развитие и усъвършенстване на проекта Selo-Banya.com, моля свържете се с нас, като ни изпратите съобщение с подробна информация, чрез приложената тук - Контактна форма. Ще ви бъдем много благодарни за оказаната подкрепа и ако желаете ще се реваншираме като публикуваме безплатна реклама по ваш избор.

 

Кой може да направи финансово дарение за проекта Selo-Banya.com?

Всяко физическо или юридическо лице може да дари парична сума според възможностите и бюджета си. Необходимо е първо да се свържете с нас, като ни изпратите съобщение с подробна информация, чрез приложената тук - Контактна форма. За направеното дарение ще ви бъде издаден протокол (договор) и като комплимент за благодарност ще получите символичен подарък - красив традиционен сувенир от дърво, изработен от местен занаятчия, осигурен от друг наш спонсор.

 

Валутни курсове

  • 1.95583