Цените в зимния курорт Банско непоносими дори за богаташи
05.02.2012 - И тази година търговци в Банско запазват тенденция на ценови терор над туристите. Оказва се, че точно заради тази скъпотия и неуредиците из цяло Банско туристите носят пълни чанти от супермаркетите и клатят глави недоволно. Чужденците са подложени на пълно информационно затъмнение ...
Още
15 от най-важните съвети на Ванга
Учени от няколко държави в продължение на години са се интересували и занимавали с разгадаването и истината около необикновените качества на Ванга. Кое и колко е вярно ? Много хора са вярвали, че тя притежава божия дарба да предсказва бъдещето им, да посещава духом различни места, да говори с дървета, цветя. Какво наследство е оставила за настоящи и бъдещи поколения.
Още
Стоичков се присъедини към Левски
Колкото и невероятно да звучи Стоичков започва тренировки с отбора на Левски. Това съобщава спортното електронно издание sportni.bg. Стоичков е направил впечатление на старши треньора Николай Костов с изявите си в мача с ЦСКА за Купата на БФС, спечелен с 6:0.
Още
Астроном видя как се заражда една Нова планета
Досега учени не са успявали да наблюдават раждането на млади планети, и това е било така, тъй като им е пречила ярката светлина на звездата, около която започват да се сформират. Всяка нова планета се образува от прах и газ, циркулиращи около звезда на възраст два милиона години и се намира на близо 450 светлинни години от Земята.
Още
Хакери под наем - нова мода срещу фирми конкуренти
Хакерите като специалисти и активисти имат различни цели и идеи. Има два вида хакери – едните са активисти те го правят, защото вярват в някаква кауза, вършат беди, но не са най-опасните. Повече трябва да внимаваме с вторите, които са измамници. Те са готови да напишат зловреден софтуер и да го продадат или да ви дадат под наем бот нет
Още
Ще се превърне ли теснолинейката в туристическа атракция
Единствената запазена и функционираща 760 милиметрова железопътна линия (теснолинейка) в България е линията Септември - Добринище. Тя е с дължина 106 км. и минава през три български планини - Пирин, Рила и Родопи. Тук се намира и най-високата гара на Балканския полуостров - гара Аврамово с 1267м. надморска височина.
Още
Ню Йорк - шпионски игри по време на Общото събрание на ООН
Докато дипломатите в сградата на ООН правят заявления за първите страници на медиите, агенти на ФБР преследват шпиони по улиците на града. Адвокати на американското Министерство на правосъдието отправят молби към съдиите, за да бъдат одобрени специални разузнавателни средства и подслушвания.
Още

Валутни курсове

  • 1.95583