Знаете ли кои са най-богатите хора в света
10.03.2012 - 72-годишният мексикански телекомуникационен магнат Карлос Слимоглави отново оглави списъка на най-богатите хора в света за трета поредна година според класацията на американското списаниe "Форбс".
Още
Славата на Борисов достигна най-високата си точка
Вафла Бойко Борисов се появи по магазините на Велико Търново. Сладкишът предизвика голям интерес и фурор в града. Същият производител пусна на пазара и вафли ‘Христо Стоичков преди време
Още
Млякото засилва паметта
07.03.2012 - От много време се знае, че млякото помага за изграждане на здрави кости и доставяне на протеини и витамини в тялото.Според ново проучване, хора, които пият мляко, консумират млечни продукти като сирене, сладолед или кисело мляко, се справят по-добре на тестове за мозъчната дейност.
Още
Международният ден на жената- 8-ми март
Всяка година на 8-ми март празнуваме Денят на жената. Това е ден за международно признание на политическите, обществените и икономическите постижения на жените.
Още
Living and Working in Saudi Arabia
Existing and Operating in Saudi Arabic is nothing like anywhere else on the planet that I have ever been, they use their guidelines to the mail and the punitive measures are serious. For a foreigner, most Saudis in the Country would just get their arms smacked and informed to be good!
Още
Десния крак на Анджелина Джоли със страница вTwitter
36-годишната блондинка се качи на сцената и застана с ръка върху бедрото си като дръжка на чайник и с крака си навън през цепката, постоя наколко секунди и тогава започна да говори.
Още
14 февруари - Свети Валентин, Свети Кирил, Трифон Зарезан
На 14 февруари всеки българин трябва да избере какво да празнува. Това са празникът на Свети Валентин, църковният празник за успението на Свети Кирил Славянобългарски и празникът по стар стил на Свети Трифон Зарезан, честван като Ден на лозаря.
Още

Валутни курсове

  • 1.95583