Последни технологични новости
Google очила показват виртуалната реалност: Разбира се тези очила са все още в процес на разработка. Вече можем да зареждаме GSM-а си безжично: Устройството ще се зарежда безжично два пъти по-бързо от традиционния начин на зареждане. Нова технология срещу хъркането ...
Още
Пътешествие с яхта Beneteau First 45f5
Ако до сега не сте плавали с яхта и нямате никакъв опит, със сигурност ще имате нужда от опитен водач-капитан, който отговорно да поеме управлението на яхтата по вълните, за да може вие спокойно да се насладите на вълнуващото пътешествие.
Още
Часовници Romain Jerome
Униклани и луксозни часовници изработи швейцарската компания за часовници Romain Jerome SA – Switzerland. Металът от който са изработени уникалните артикули е с историческо минало. Добит е от легендарният ..
Още
Мъжете предпочитат манджите на мама
18.03.2012 - „Гозбите на мама” са по-предпочитани сред мъжете отколкото готвенето на съпругата, показа британско изследване.
Още
Лишеният от женски сексуални ласки мъжкар при мухите, се пропива
Както при някои хора, така и при мухите мъжки екзеплмляри, мъжкарите намират утеха от отказа на женските сексуални ласки в алкохола.
Още
Българите одобряват пляскането на деца
14.03.2012 - Повече от 68% от българите одобряват шамарите, издърпването на ухо или пляскането като начин за възпитаване, показват данни на НЦИОМ от национално представително проучване, направено сред 1000 души по повод предложенията в проектозакона за детето.
Още
Животът на батериите се съкращава все повече и повече
10.03.2012 - Все по-кратък живот на батериите. Проблемът за разработчиците на мобилни продукти е производството на ново захранване и по-мощни и издържащи батерии. Обект на разногласия е въпросът, какви ще бъдат батериите в бъдеще.
Още

Валутни курсове

  • 1.95583