Нов играч на пазара за Коли под наем
BOMIAUTO Rent-A-Car. Нова услуга и заявка за сериозна конкуренция на пазара за автомобили под наем предлага от днес автокъща Боми Ауто в София.
Още
България на гражданите става партия през Септември
България на гражданите - Свобода и демократичност за всички български граждани, призовава новата партия на Меглена Кунева ... Кунева заяви, че „България на гражданите" е проект на нормални хора, които искат нормална държава. Създаваме тази партия, за да върнем България на гражданите.
Още
Посрещнахме астрономическата пролет у нас
Тази сутрин в 7:14ч. НИМХ съобщиха, че астрономическата пролет у нас вече настъпи. В посочения час, при своето видимо движение по еклиптиката. През пролетта температурите се повишават, дните започват да стават по-дълги от нощта, а природата се връща към активния си живот.
Още
Шофьорска книжка само след завършен 10-ти клас
Новите кандидатите за шофьори задължително трябва да имат завършен поне 10-ти клас. Известнен факт е, че сегашното изискване, позволява огромна част от притежателите на книжки да са неграмотни и дори изобщо да не са стъпвали в училище.
Още
Новият Apple iPad ще се появи на българския пазар
16.03.2012 - Седмица по-късно, след пускането на iPad на пазара в САЩ, новото устройство ще бъде пуснат и на българския пазар на 23 март. С какво е снабден новият iPad? Ще има ли скоро 4G LTE мрежа в България? Retina дисплей, Safari и iCloud, много бърз Wi-Fi и 4G, Smart keyboard, отваряне на PDF, iWork, или Microsoft Office файлове.
Още
Отново нови министри в кабинета на Борисов
16.03.2012 - Мястото на подалия оставка министър на икономиката Трайчо Трайков ще заеме заместник-министърът на икономиката Делян Добрев, а Десислава Атанасова е новия здравен министър. Борисов заяви, че се е колебал между Десислава Атанасова и Менда Стоянова, но е избрал Атанасова, защото тя бързо ще поеме задълженията си като здравен министър.
Още
Български студенти трети на олимпиада в ЮЗУ Благоевград
15.03.2012 - България достойно зае 3-то място във финалното класиране на VI международна студентска олимпиада по математиа, която събра 120 първокурсници и второкурсници от 26 отбора на осем държави.
Още

Валутни курсове

  • 1.95583