Десния крак на Анджелина Джоли получи Twitter страница

Два часа след раздаването на Оскар-ите десният крак на Анджелина беше вече с профил в Twitter

28 Февруари, 2012, България новини

 

Церемонията по връчването на наградите "Оскар" на филмовата академия ще се запомни с десния крак на Анджелина Джоли и зърната на Дженифър Лопес. Те вече си имат собствени, макар и измислени, профили в мрежата Twitter.

 

Десния крак на Анджелина Джоли Angelina Jolie's leg gets own Twitter account © скрийншот: Selo-Banya.com

Актрисата отново показа бедрото си през висока цепка в черно кадифе Atelier Versace при представяне на награда за Най-добър адаптиран сценарий.

36-годишната блондинка се качи на сцената и застана с ръка върху бедрото си като дръжка на чайник и с крака си навън през цепката, постоя наколко секунди и тогава започна да говори.

В този момента публиката, както и нейният партньор Брад Пит подсвирнаха звучно, тъй като тя умишлено се опита да провокира всички с представената поза.

цени банско световна купа ски 2012 Десния крак на Анджелина Джоли © скрийншот: Selo-Banya.com

Twitter профила @AngiesRightLeg (Angelina Jolie's Leg) получи светкавична популярност и дори вече се радва на повече от 39 000 свои последователи в социалната мрежа.

И зърната на Дженифър Лопес с профил в Тwitter

След като кракът на Анджелина Джоли впечатли до такава степен присъстващите, че по-късно беше удостоен със собствен акаунт в "Туитър" (@AngiesRightLeg, сега и зърната на Дженифър Лопес (@JLosNipple) също се покриха със световна слава. Актрисата пристигна на церемонията в умопомрачителна рокля, дело наа Зухаир Мурад, с много изрязано деколте и прозрачни ивици, от които прозираха зърната на бюста й.

зърната на Дженифър Лопес Зърната на Дженифър Лопес © скрийншот: Selo-Banya.com

 

backward arrow icon png начало Forward arrow icon png

 


Популярни:

Валутни курсове

  • 1.95583