Сметката ми от M-ENTEL е надписана - мошеници, измамници. Навярно на много от вас или на някой ваш приятел му се е случвало да констатира, че мошениците от M-ENTEL са надписали разговори в сметката му. Писна ми да ме правят на балък! M-ENTEL спрете - стига толкова.

 

Вестник баненска буна 2012 с.Баня

 

Писна ми от M-enTel

Продължават да надписват фактурите ми

От доста време съм забелязал, че мошениците от M-enTel постоянно добавят по няколко измислени разговора към сметката ми. Явно така си е заложено в програмата им от доста време. Всеки си спомня, че до преди известно време, бизнесът процъфтяваше и всички говорехме доста по мобилните по работа или за кеф, но тогава доходите бяха нормални и всеки казваше ... "абе остави сега не ми се занимава с разпечатки, разследване, разправии" и така хитреците от M-enTel продължаваха да си надписват сметките ни, а ние си плащахме и всичко беше ОК. Освен това тогава още не се говореше много по тази тема и много хора дори не се замисляха изобщо.

 

Преместих се при друг оператор

Заради това, че "М-ЕНТЕЛ" са измамници и ми писна от тях реших да премина при друг оператор и го направих, за което изобщо не съжалявам. Тъй като до края на договора ми с M-enTel имаше още време, реших да променя тарифата си на минималната и да забраня изходящите си обаждания, за да ми паднат в капана. И ето това се случи. Още на фактурата ми от Юли 2011 се появиха 2 изходящи обаждания, а сега на последната цели 4 обаждания. Наглите мошеници са ми фраснали лекичко разговорите, като не са се сетили изобщо, че не мога да използвам картата си за изходящи повиквания и веднага ще забележа. Вчера реших да се обадя на оператор и да запитам как така съм говорил от телефона си, след като изходящите ми обаждания са забранени?

 

Разговор с оператор на M-enTel

Вчера реших да се обадя на оператор и да запитам как така съм говорил от телефона си, след като изходящите ми обаждания са забранени? Оператора ми каза: "Господине бихте ли изчакали за момент" ... и това чакане продължи цели 16 мин., явно се надяваха да ми писне от чакане и да затворя. Аз обаче търпеливо изчаках, както търпеливо ги чаках, за да ми паднат в капана. Този път обаче ще им припари под задника. И така операторът се обади отново и каза: "Господине, моля за извинение, но в момента не можем да установим как тези обаждания са се отзовали във вашата сметка. След като направим подробна справка, наш сътрудник ще се свърже с вас по телефона, за да ви уведоми как евентуално ще ви компенсираме". Забележете операторът каза - "ЩЕ ВИ КОМПЕНСИРАМЕ". Ама как така, защо ще ме компенсирате? Нали гарантирате, че не сте мошеници и лъжци защо трябва да ме компенсирате? Представяте ли си каква наглост щели да ме компенсират и си мислят, че така ще затворят устата ми! Не не става скъпи M-ENTEL този път си намерихте майстора. Ще ви скъсам от съдебни дела и жалби до Комисията за защита на потребителите.

Разбира се, че ще ме компенсирате, но не така както си мислите вие.

И за да съм точен и изчерпателен в обясненията си, предоставям копие на въпросните фактури. Съветвам всички вас да сте внимателни и да наблюдавате фактурите си, защото измамниците от M-enTel не спят. Направете една елементарна сметка, ако на всяка издадена фактура добавят по 4 измислени разговора както при мен за по 1.32 без ДДС за какво става дума ако това се случва поне на 200 000 абоната всеки месец. Сумата е изключително страшна - 264 000 лв. без ДДС всеки месец биват открадвани от нищо неподозиращи потребители. Бъдете внимателни, а при първа възможност се махнете от тази измамна пирамида.

 

Как изглеждат надписаните ми фактури

 


Надписана сметка Мтел измама

Надписана сметка Мтел измама

 

Валутни курсове

  • 1.95583