11 Октомври, 2011

Предстои откриване на дилърската мрежа на Great Wall

Автомобилите Great Wall произведени в България вече на пазара. Предстои откриване на 12 клона от дилърската мрежа на китайския производител у нас.

 

Great Wall китайски автомобили България © снимка: greatwall.bg, Скрииншот: Selo-Banya.com  

С участието си на автомобилен салон Пловдив 2011, 26 септември - 01 октомври, Литекс Моторс стартира официално продажбите на автомобилите Great Wall за страната. Компанията участва с общо шест автомобила Great Wall, сред които разновидности на пътнически автомобил, SUV и пикап, повечето от които Литекс скоро ще произвежда в модерния си завод край гр. Ловеч. В близките дни официално ще бъдат открити 12-те представителства на автомобилната марка Great Wall в различни градове на България. Първоначално в тях ще се продават произведени в Китай автомобили, а по-късно и коли, асемблирани в завода до ловешкото село Баховица.

 

Видео шоурум

На официалната Интернет-страница на автомобилната марка Great Wall за България - www.greatwall.bg, която „Литекс Моторс" наскоро стартира, потребителите ще могат да разгледат презентационни видео филми на автомобилите, които предлага българската компания, съобщиха от компанията. Литекс Моторс е сред първите автомобилна компания у нас, която разполага с подобен модерен видео шоу рум на своите продукти. Иновативния виртуален шоурум представя на потребителите богата информация и детайли за моделите, които Литекс Моторс скоро ще започне да произвежда в съвременния си завод край Ловеч. Уеб-страницата, разработена от Литекс Моторс, е с модерен, изчистен дизайн и лесна за употреба структура. Потребителите на интернет-страницата могат да открият разнообразна информация за автомобилите Great Wall, галерия със снимки, актуални предложения и оферти, последни новини, свързани с марката, информация за различните видове услуги на производителя и много други. Литекс Моторс предвижда постоянно обновяване на страницата на база на последните световни тенденции и постижения в тази област.

Презентационните видео филми на моделите Great Wall са достъпни w раздел Модели на уеб-сайта на марката в България - www.greatwall.bg.

 

Автомобили Great Wall - модели, цени, спесификация

Началните цени на градската кола Voleex C10 Great Edition с екстри като климатична система, ABS с EBD, предни въздушни възглавници, централно заключване, 15-инчови алуминиеви джанти, аудио уредба с USB порт, кожен волан, фарове за мъгла, пълноразмерна резервна гума с алуминиева джантa и 1,5 бензинов двигатели и мощност 97 к.с., е 15 990 лв. с ДДС.

Пикапът Steed 5 е със стартова цена с ДДС и екстрите 24 499 лв., а джипът Hoover се предлага от 28 699 лв. с ДДС. Сред екстрите, включени в цената, са двойно оптични фарове, тъмни задни стъкла, 17-инчови алуминиеви джанти, ABS с EBD, предни въздушни възглавници, фарове за мъгла, LED задни светлини, автоматични светлини и датчик за дъжд, автоматична климатична система, централно заключване с дистанционно управление, автоматични предни и задни електрически стъкла, електрически отопляеми странични огледала и задно стъкло, сензор за дъжд и автоматично активиране на чистачките. аудио система със 6 високоговорителя, резервна гума с алуминиева джанта и 2,4 бензинов двигател с мощност 136 к.с. Всички модели се предлагат с петгодишна пълна гаранция.

 

Заводът на Литекс Моторс

Заводът на Литекс Моторс е с площ от близо 500 декара. Производственият капацитет ще бъде 50 000 автомобила годишно при две работни смени. Очаква се инвестицията да разкрие близо 2 000 работни места. До 2016 година, GWM са предвидили разработването и пускането на пазара в Европа на разнообразна моделна гама, чиято основна задача е да предложи на клиентите най-доброто съотношение цена-продукт, следвайки най-новите тенденции в световното автомобилостроене. Автомобилите, които ще произвежда Литекс Моторс са предназначени за европейските пазари и отговарят на всички стандарти и изисквания на законодателството на Европейската общност.

Компанията Great Wall Motors е единственият китайски производител на автомобили, който понастоящем продава на европейския пазар и има съответното типово одобрение на продуктите си, съобразно изискванията на Европейската общност.

 

За марката Great Wall

Great Wall Motors е най-големият частен производител на автомобили в Китай, чиито продукти се продават в над 100 държави в цял свят. Great Wall Motors е първата частна автомобилна компания, която се търгува на фондовата борса в Хонг Конг. Производителят разполага с над 30 филиала и повече от 38 000 служители в световен план. През 2011 г. компанията увеличи общия си производствен капацитет на 800 000 автомобила годишно, включително собствено разработване на двигатели и трансмисии. През последните десет години, благодарение на своите корпоративна култура и мениджмънт, компанията успява да постигне значителен растеж и положителни бизнес резултати, които я нареждат сред водещите автомобилни марки в Китай. С времето, младата високо-технологична компания Great Wall Motors получава редица отличия от водещи местни и световни институции.

Продуктовата стратегия на компанията се ръководи от три основни принципа: по-високи нива на оборудване, по-добро представяне и повече технологии. До 2015 г. GWM планира да достигне производствен капацитет от 2 000 000 автомобила годишно, а до 2020 г. да се превърне в компания № 1 по продажби на икономични SUV и пикапи в цял свят. За следващите няколко години, Great Wall Motors са предвидили разнообразна моделна гама автомобили за пазара на Европейската общност, която ще предложи на потребителите едно от най-добрите съотношения цена-продукт, следвайки актуалните автомобилни тенденции в света.

Централен офис на GWM в Баодинг, Китай © снимка: greatwall.bg, Скрииншот: Selo-Banya.com - Централен офис на GWM в Баодинг, Китай  

 

Great Wall автомобилен завод Китай © снимка: greatwall.bg, Скрииншот: Selo-Banya.com - Производствена фабрика на GWM в Баодинг, Китай  
backward arrow icon png начало Forward arrow icon png

Валутни курсове

  • 1.95583