Новият проект Google+ плюс
Google представи пред света тайния си проект за нова социална мрежа, която трябва да се противопостави на лидера Facebook. Името на новия проект е Google+ и той ще комбинира в едно всички останали услуги на информационния гигант, превръщайки ги в част от гигантската социална мрежа. Използвайте Google+, за да споделяте в мрежата, както бихте го правили в реалния свят.

 

Google plus социална мрежа споделяне

Новият проект Google+ (плюс)

Първите компоненти на проекта Google+

 

Кръгове

 

Кръгове Google+ плюс лого снимка
Споделяте различни неща с различни хора. Но споделянето на правилните неща с правилните хора не трябва да е трудно. С кръговете лесно можете да поставите приятелите си от събота вечер в един кръг, родителите си – в друг, а шефа си – в кръг само за него. Също както в реалния живот.

 

Sparks

 

Sparks Google+ plus logo
Помните ли, когато дядо ви изрязваше статии от вестника и ви ги изпращаше? Това беше мило. Нещо подобно върши и функцията Sparks: търси видеоклипове и статии, които смята, че ще ви харесат. Така че когато сте свободни, винаги има нещо, което да гледате, прочетете или споделите. Дядо ви щеше да одобри.

 

Hangouts

 

Google+ plus logo снимка
Едно от най-хубавите неща, когато излизате за развлечение, е да се срещнете случайно с приятели. С Hangouts непланираните срещи за първи път са възможни и в мрежата. Кажете на приятелите си, че сте в терен, и вижте кой ще се отбие за разговор лице в лице в лице. Докато усъвършенстваме телепортирането, това е най-доброто нещо.

 

 Незабавно качване - мобилни устройства

 

Снимки лог Google+ plus
Правенето на снимки е забавно. Споделянето на снимки е забавно. Изтеглянето на снимки от телефона и качването им в мрежата е практически обратното на забавно. Затова създадохме незабавното качване: за да може отсега нататък снимките ви да се качват сами. Дори няма нужда да казвате „зеле“.

 

Huddle

 

Google + plus социална мрежа
Изпращането на текстови съобщения е страхотно, но не и когато се опитвате да накарате шестима души да решат кой филм да гледате. Huddle има грижата за това, като превръща всички тези различни разговори в един лесен групов разговор в чата. Така че всички да стигнат до съгласие много преди да ги заболят палците.

 

 

  Google plus инфо портал
  Приложения и работа с новата социална мрежа Google+

 

Валутни курсове

  • 1.95583