Начало на Трета Световна война през 2012 г

Според едно от предсказанията на пророчицата Ванга през 2012 година предстои началото на Трета Световна война 

 

30 Ноември, 2011

Известната българска пророчица Ванга (Вангелия Гущерова) стана известна със своите сбъднали се вече предсказания за световните бедствия. Именно тя е предвидила датата 11 септември и нападението над Световния търговски център в САЩ.

 

2012 баба Ванга трета световна война Начало на Трета Световна война през 2012 © скрииншот: Selo-Banya.com  

  Популярни заглавия

15 съвета от Баба Ванга
Астрономи видяха раждане
Болница на надеждата

Известната българска пророчица Ванга (Вангелия Гущерова) стана известна със своите сбъднали се предсказания за световните бедствия. Като причина пророчицата посочила, че през 2012 г. ще има опит за атентат срещу президентите на четири държави, писа по-рано "Максфакс". И това ще бъде повод за началото на Трета световна война.

Именно Баба Ванга е предвидила датата 11 септември и нападението над Световния търговски център в САЩ, като приживе е заявила, че "двама братя американци ще бъдат ударени от нападение на стоманени птици". Също така Ванга е предвидила и началото на Втората световна война, перестройката в СССР, даже и потъването на руската ядрена подводница Курск. Според експертите пророчицата е предвидила и събитията свързани с въоръжения сблъсък в Южна Осетия.

Повечето от вас навярно са чели доста истории, легенди, опровержения и митове за така наречената пророчица Ванга изестна още като Баба Ванга, Петричката врачка, Ванга гледачката, или просто Леля Ванга от Петрич. Истинското и име е Вангелия Пандева Гущерова. Много хора са вярвали, че тя притежава божия дарба да предсказва бъдещето им, да посещава духом различни места, да говори с дървета, цветя. Най-ярко коментирани са способностите и да помага на тежко болни с различни методи подбрани от така наречаната народна медицина и билколечение (бабини деветини).

Освен пророческата и способност Ванга също е лекувала, като за това е използвала само билки и природна медицина. Според нея, хората трябва да се лекуват само с растенията които растат на територията където те живеят. Ванга не е била против стандартната медицина, но смятала, че използването на синтетични лекарства е лошо, защото "те затварят вратата чрез която природата прилага равновесието в тялото". Тя давала също така съвети за здравословно хранене и избягване на Вредни комбинации храни.

 

backward arrow icon png начало Forward arrow icon png

 

Валутни курсове

  • 1.95583