15 важни съвета - завещание от пророчицата Баба Ванга

Ванга е станала известна със свръхспособностите си да предсказва предстоящи събития или съдбата на всеки, който се докосне до нея. Много хора са вярвали, че тя притежава божия дарба да предсказва бъдещето им, да посещава духом различни места, да говори с дървета, цветя, и дори с господ Бог.

 

Ванга пророчества предсказания съвети гадаене 15 важни съвета от Баба Ванга © снимка: архив, скрииншот: Selo-Banya.com  
Популярни теми
Астрономи видяха раждането 
Болница на надеждата 
10 вредни комбинации храни  

Предполагам, че повечето от вас са чели доста истории, легенди, опровержения и митове за така наречената пророчица Ванга изестна още като Баба Ванга, Петричката врачка, Ванга гледачката, или просто Леля Ванга от Петрич. Истинското и име е Вангелия Пандева Гущерова. Много хора са вярвали, че тя притежава божия дарба да предсказва бъдещето им, да посещава духом различни места, да говори с дървета, цветя. Най-ярко коментирани са способностите и да помага на тежко болни с различни методи подбрани от така наречаната народна медицина и билколечение (бабини деветини).

Учени от няколко държави в продължение на години са се интересували и занимавали с разгадаването и истината около необикновените качества на Ванга. Кое и колко е вярно аз не мога и не се ангажирам да твърдя, защото публикуваните в различни медии версии са много. Всъщност ние обикновените хората няма как да знаем самата истина, защото виждаме това, което ни се предлага като информация в отпечатани книги, в днешните вестници и интернет източници.

Нека да оставим Ванга да почива в мир и да се вслушаме какви са положителните съвети, които тя е оставила за настоящи и бъдещи поколения.

Следващите напътствия Баба Ванга е изрекла приживе като жизненоважни съвети към бъдещите поколения

 

 1. Обичайте се, стремете се към добри мисли и дела, защото това е най-доброто лекарство за всички.
 2. България е благословена страна, защото тук растат много лечебни растения - пазете ги, за да Ви пазят и те.
 3. При външно лечение с билки, ако специално не е определено друго, предпочитайте да се поливате с водата от сварените билки, защото лечебното им действие най-бързо прониква през порите на кожата.
 4. Прекаленото вземане на лекарства е вредно, защото те затварят вратата, през която може да влезе природата. Чрез билките може да се възстанови нарушеното равновесие в заболелия човек.
 5. Ходете през лятото боси, за да не прекъсвате връзката си със земята.
 6. Пускайте през лятото децата да играят навсякъде - нека да се цапат, да тичат... Така изграждат имунитет и ще са защитени от болестите през зимата.
 7. Вечер преди лягане задължително си мийте краката, още по-добре е, ако можете да вземете душ. Така отмивате от тялото си не само праха, газовите изпарения от улиците и умората, но и всички негативни мисли и влияния, които нарушават съня.
 8. Научете се да почивате правилно. Денят е създаден за работа, а ноща за почивка. За да сте здрави и работоспособни, си лягайте вечер в 10ч и ставайте сутрин в 5-6ч.
 9. Пийте често чай от горски плодове и растения. Те са чисти и са извор на здраве.
 10. Поне веднъж седмично яжте варено жито и пийте водата, за да се очиства организма ви и да имате сили.
 11. Движете се повече и работете. Мързелът е болест, която уврежда не само нравствено, но и физически.
 12. Чистотата да се издигне в култ! Замърсяването, било то физическо или духовно е обратно на създаденото от бога, което е винаги и чисто, и красиво.
 13. Не се къпете с много гореща вода.
 14. Използвайте повече домашни съпуни и природни средства, които не вредят на човешкия организъм.
 15. Не прекалявайте с торовете и химикалите. Храната се отравя и природата вече се задъхва, а това води до много болести.

Статия: 15 важни съвета на Баба Ванга

 

backward arrow icon png начало Forward arrow icon png

 

Валутни курсове

 • 1.95583