8 Октомври, 2011

Мъже в синьо заливат от няколко дни големите градове на страната. София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора - групи от по 20-30 млади мъже обикалят по-натоварени обществени места и правят натрапчиво впечатление. Екипът на Selo-Banya.com се натъкна на въпросните "мъже в синьо" в София.

 

Снимки мъже синьо сини костюми © снимка: Selo-Banya.com  

От няколко дни в най-големите български градове групички от по 30-ина млади мъже, облечени много нестандартно обикалят публични места, като се опитват да предизвикат обществен интерес. Еднотипни спортни сини костюми, сини кецове, бели тениски под сакото, синя шапка стил 1960-а и син чадър в ръка "мъжете в синьо" се натрапват в очите на хората.

Къде е Боб - питат мъжете в синьо

Те са навсякъде - метрото, градския транспорт, магазини, молове, най-оживените улици. Някои от тях любезно, но двусмислено подпитват минувачите - "Къде е Bob". Тълпата реагира различно. Някои минувачи се смеят на гледката, други гледат подозрително с недоверие, трети любопитстват и разпитват мъжете в синьо какво става, но те отговарят с усмивка и разказват различни версии.

"Скоро ще разберете кои сме ние, скоро ще научите", казваха някои от тях, но без да кажат нещо конкретно. Хората не доумяват какво става и от тълпата се чуват всякакви предположения - едни казват "това е началото на поредната реклама", други казват "това е предизборна кампания", трети казват тези са някакви гейове или нова политическа партия. Отговорът обаче не се намира из между тези предположения. Екъпът на Selo-Banya.com научи от сигурен източник каква е цялата история с мъжете в синьо, но за да не злепоставим източника си решихме да запазим тайната до известна степен. Само можем да споделим, че идеята е невероятна и ще поднесе огромна изненада.

 

backward arrow icon png начало Forward arrow icon png

Валутни курсове

  • 1.95583