Вестник Струма коментари, новини, общество, политика, бизнес, хайлайф, спорт, клюки и др. Вестник Струма е най-колоритният и най-четен вестник в Югозападна България, публикува всички интересни събития от региона на област Благоевград, вкл. Кюстендил и Дупница.

 

Вестник Струма новини Банско Разлог Баня

 

Кратка история на вестник Струма

Вестникът се появява в ранната демокрация най-напред като информационен ежедневник за Благоевград под формата на печатно издание. По-късно през далечната 2002 г. издателството пуска свое онлайн издание, уоето испешно се развива и до днес.

Издания на вестник Струма

 

Печатно издание

Вестник Струма все още издава и разпространява успешно своето печатно издание, под формата на ежедневник. Хиляди хора от Югозападна България продължават да го четат с интерес, защото знаят, че там ще намерят най-актуалните и най-интересните новини за региона на област Благоевград.

 

Онлайн издание - новините онлайн

Онлайн изданието на вестник Струма съществува от 1992 г. В него се публикуват всички по-интересни четива от страниците на печатното издание или поръчани, платени публикации. Онлайн четивото се намира на интернет адрес www.struma.co, като за пълен достъп изисква регистрация и вход с юзер и парола. Изданието предлага и достъп до пълен архив от 1993 г. насам.

 

Форум - онлайн коментари

Форумът на вестник Струма се намира на адрес www.struma.co и предоставя възможността на всеки читател да изкаже своя позиция и мнение по актуални теми. Форумът е със свободен достъп и не изисква регистрация за публикуване на коментари, като единствено тряба ва се спазват общите условия на издателя.

 

Блог

Издателството на вестник Струма поддържа също и свой собствен блог, който се намира на интернет адрес www.struma.com/blog. Блогът има за цел популяризиране на сайта и разширяване на читателската му аудитория.

 

  Вестник Струма - банскалии построиха чешма
  Банскалии от сдружение "Петел пее" построиха чешма и кът за отдих в Пирин

 

Контакти с вестник Струма

Издател:
Пирин Еркюл ООД

Адрес:
Благоевград 2700, ул. "Петко Д. Петков" 10, п.к.103

Телефон:
+359 (073) 885 703

Факс:
+359 (073) 885 702

Лице за контакт:
Красимир Евлогиев - Главен редактор

Още контакти: Виж тук

 

Валутни курсове

  • 1.95583