Славата на Борисов достигна най-високата си точка

Името на Бойко Борисов лепнато по етикети на вафли, коктейлно-плодови вина и домашни ракии

7 Март, 2012, Публикации-Коментари

 

Вафла Бойко Борисов Вафла Бойко Борисов © скрииншот: Selo-Banya.com

Вафла Бойко Борисов

Вафла "Бойко Борисов" се появи по магазините на Велико Търново. Сладкишът предизвика голям интерес и фурор в града. Символите на ГЕРБ и снимката на премиера Борисов са върху синята опаковка, с която е обвит десертът. Цената на ‘’борисовата вкусотия’’ е 32 стотинки и тежи 50 грама. Производител е бившият ни водещ международен рефер Ичко Лозев, който сега е съдийски наблюдател на УЕФА.

 

Същият производител пусна на пазара и вафли ‘Христо Стоичков преди време

Същият производител пусна на пазара и вафли ‘’Христо Стоичков’’ преди време. Името на премиера не краси само опаковките на вафлите, а и на коктейлно-плодови вина, с наименование’’ Борисов’’, появили се миналата година. На етикета на плодовите вина бе посочено, че са произведени в Германия и са с естествени аромати. Цената им бе малко под 2 лева за бутилчица и я имаше в два вида - Red red и Lemon Ice, в зависимост от това от кой "Борисов" предпочитат потребителите.

През 2009 г. домашна ракия от село носеше наименованието ‘’Борисовска’’.  Селяните кръстили домашната си ракия по този начин, в знак на благодарност към Бойко, който е спрял увеличаването на акциза на алкохола от парламента. Славата на Бойко Борисов не свършва тук, защото още преди вафлите и напитките, на пазара се появиха и запалки с лика на премиера и фенерче, а също така и матрьошки, носещи образа на  българския министър-председател Бойко Борисов.

 

Статия: Евелина Александрова

 

backward arrow icon png начало Forward arrow icon png

 

Валутни курсове

  • 1.95583