"Петър Ярецов" ЕТ

 

 Петър Ярецов ЕТ е българска фирма, основана 1989 г. в Баня

Петър Ярецов транспортни услуги превози

 

 

Scania R420 транспортни превози снимки

Превози в цяла Европа и Азия

'Петър Ярецов' ЕТ село Баня е независима компания, която в последните двадесет години работи в сферата на международни транспортни услуги. Транспортният отдел на фирмата предлага международен автомобилен транспорт на комплектни товари или групажни пратки, с обем от 33-120 куб.м. Благодарение на високия професионализъм на нашите служители и отношението към клиентите, 'Петър Ярецов' ЕТ успява да си създаде име на доверен и предпочитан партньор на български и чужди фирми.

 

Scania 112H самосвал снимки транспортни услуги

Превози за строителни дейности

'Петър Ярецов' ЕТ село Баня извършва също товарни превози за изкоп и насип на строителни обекти. Фирмата има 10 годишен опит и сътрудничество със строителни фирми от Баня и региона Банско и град Разлог, за които извършва специализирани превози на земна маса и всякакви строителни и отпадъчни материали с тегло до 30 тона. Благодарение на високия професионализъм на нашите служители и качественото изпълнение на услугите, 'Петър Ярецов' ЕТ успява да си създаде име на стабилен партньор.

Автомобилен парк

Автомобилният парк за международни транспортни и строителни превози на 'Петър Ярецов' ЕТ от село Баня се състои от бордови товарни композиции модели Scania R420, с обеми между 33-95м3. Четириосни самосвали Scania 112H с товароносимост 30 тона. Всички автомобили отговарят на европейските екологични норми по резолюция CEMT и на стандартите Euro 3 и Euro 4.

Водачите на нашите автомобили са хора със сериозен професионален опит в международния транспорт и сферата на строителството. Те са отлично запознати със спецификата при работата в отделните държави и са сериозно мотивирани да отговорят на изискванията на нашите клиенти. Връзката с всички наши автомобили се осъществява с помощта на мобилна GSM или GPS комуникация.

Застраховки и сигурност

Превозваните от нас стоки са под покритието на CMR застраховки в размера, изискван от Конвенция CMR.

 

Контакти

  • Адрес: Баня, обл.Благоевград
  • Кореспонденция: ул."Осма" 1
  • Офис: ул."Двадесет и втора" (I-ви етаж на Хотел 'При Спаска')
  • Тел.: +359-88-824-4608; 88-891-0757
  • E-mail: petar_iliew@abv.bg
  • Уеб сайт: в реконструкция

 

  Хотел 'При Спаска' с.Баня
  Ниски цени за комфортен престой, ресторант традиционна кухня

 

Валутни курсове

  • 1.95583