"Стил-М" ООД

 

"Стил-М" ООД е българска компания, основана 1994 г.

 

Производствен опит

 

"Стил-М" ООД се занимава с производство и търговия на авторски мебели, дървена дограма и интериорни врати за индивидуални жилища, обзавеждане на хотели, ресторанти и други търговски и административни обекти за вътрешния и външния пазар. "Стил-М" ООД е на българския пазар над 17 год., като успява да наложи собствен стил и внушително качество. Фирмата работи само с доказани марки производители на  суровини и консумативи, като издава гаранция за всеки един продукт. Фотогалерия

 

Мебели

 

"Стил-М" ООД предлага проектиране, изработка, доставка и монтаж на високо качествени мебели от най-различни материали предлагани на българския и международния пазар. Фабриките са оборудвани с машини произведени през 2007 и 2008 г. от водещи немски и италиански производители. За крайния завършек на продукта от съществено значение е и монтажа и ние отделяме много голямо внимание и на него.

Интериорни врати и дограма

 

"Стил-М" ООД изработва висококачествени и стилни масивни врати и луксозни прозорци със стъклопакет, портални врати, плъзгащи врати и различни видове и дизайн блиндирани врати по поръчка. Използват се материали от широколистна дървесина - дъб, иглосистна дървесина - смърч, разнообразни видове MDF. Изделията са с много високо качество, естетика и екологичност, допълнени с добри идеи, изработени с модерни технологии.

Контакти

 

  • Адрес: Баня, обл.Благоевград
  • Производствен цех - промишлена зона Баня
  • Тел.: +359-88-849-2365; +359-88-696-7115
  • E-mail: абв
  • Уеб сайт: www.stil-m.com

  PVC и Алуминиева дограма
  Ниски цени, дограма за битови и промишлени сгради

 

Акценти: мебели от дърво, мебели MDF, дизайн на мебели, дизайн на интериорно обзавеждане, дизайнерски мебели, обзавеждане до ключ, дървена дограма, прозорци дървен стъклопакет, надеждни блиндирани врати, плъзгащи врати, цялостно хотелско обзавеждане, ресторантско обзавеждане, мебели жилищни сгради.

Валутни курсове

  • 1.95583