Регионален турнир по волейбол за мъже - плаж село Баня

23-24 Юли 2011 - плажен волейбол Баня

 

Под егидата на политическа партия ГЕРБ

 

Общинското ръководство на партия ГЕРБ гр.Разлог, организира регионален турнир по волейбол за мъже. Турнирът ще се проведе на 23-24 Юли 2011 г., на плажа в село Баня и ще се играе по правилата на популярния плажен волейбол, но с 4-ма състезатели в игра.

 

Начало на турнира: 9:30 ч. на 23 Юли (Събота).

Условия за участие в турнира

На турнира в село Баня имат право да участват състезателни отбори от региона на община Разлог на ниво аматьори, възрастова група - мъже. Необходимо е предварително записване на отборите за участие в престижното състезание най-късно до 17:00 ч. на 22-ри юли на телефон: 089-867-1920.

Награди за участие в турнира

Наградите за участниците във волейболния турнир са осигурени от Общинското ръководство на партия ГЕРБ гр.Разлог и включват официално връчване на турнирни медали, грамоти, статуетки и още други предметни награди за стимулиране на младежта и популяризиране на спортните инициативи от този род в региона на община Разлог. Предвидени са специални допълнителни награди за "най-добър защитник", "най-добър нападател" и "най-ефективен играч" за двудневния турнир на плажа в село Баня, който най-вероятно ще се наложи като традиция и ще се провежда всякя година по това време на летния сезон.

 

  Мото събор Предел 2011
  Национален мото събор 29-31 Юли 2011

 

Валутни курсове

  • 1.95583