"МЕТАЛ 2004" ООД

 

 МЕТАЛ 2004 ООД е българска компания, основана 2004 г. в Баня

 

Производствен опит с метали

 

МЕТАЛ 2004 ООД е престижна фирма с дългогодишен опит и умения в областта на проектиране и производство, ремонт и модернизация на водогрейни котли, бойлери и системи за отопление за битови и промишлени сгради, изработка и монтаж на парково оборудване - пейки, люлки, метални огради, парапети и врати (порти). Екипът на МЕТАЛ 2004 ООД е изграден от квалифицирани специалисти с почти 20 годишен стаж в бранша

 

Услуги, дейности

 

МЕТАЛ 2004 ООД предлага голяма гама услуги в изработка и монтаж на всякакви метални конструкции, заготовка на метални профили по размер, проектиране, изработка и монтаж на панели и цялостни метални огради. Извършва всички видове услуги и ремонти свързани с електродъгово заваряване с електрожени, телоподаващи, CO2 и аргонови апарати.

PVC и Алуминиева дограма

 

МЕТАЛ 2004 ООД има над 5 годишен опит в изработка и монтаж на PVC и Алуминиева дограма за битови и промишлени сгради. Изработва врати, прозорци, остъкления за тераси, стелажи, инокс парапети. Използваните материали са от доказани световни марки като Profilink, Mako, Altest, Etem и др. Фирмата е лидер в региона на Разлог - Банско и Югозападна България .

Контакти

 

  • Адрес: Баня, обл.Благоевград
  • Кореспонденция: ул."Двадесет и пета" 9
  • Производствен цех - промишлена зона Баня
  • Тел.: +359-89-857-1032; 89-855-8240; 89-855-7568
  • E-mail: абв
  • Уеб сайт: в процес на изработка

  Мебели и дограма от дърво
  Производство и търговия на авторски мебели, дървена дограма

 

Акценти: метален цех, металообработване, водогрейни котли метал, изработка водогрейни бойлери, монтаж отоплителни системи, изработка метални огради, изработка метални врати, порти и парапети, изработка и монтаж метални конструкции, електродъгово заваряване, телоподаващо заваряване, CO2 и аргонови апарати заварки, PVC и Алуминиева дограма, интериорни врати и прозорци, изработка PVC стелажи, изработка и монтаж остъкления тераси.

Валутни курсове

  • 1.95583