Selo-Banya.com, 3 октомври 2011

КАНДИДАТСТВАЙ СЕГА

Стартира Лотария зелена карта САЩ 2013

Стартира кандидатстването за Лотария Зелена карта за пребиваване в САЩ. Американската лотария DV-Lottery Program е част от Diversity Immigrant Visa Program (Green card), която всяка година дава възможността на 50 000 души от цял свят да пребивават и работят в САЩ за постоянно.

Зелена карта сащ живей америка © Скрииншот дизайн: Selo-Banya.com  

  КАНДИДАТСТВАЙ СЕГА

През февруари тази година информационни агенции разпространиха слуха, че USA DV Lottery Program 2012 беше последната лотария, но от Американското правителство опровергаха това и предоставиха информация за условията за кандидатстване за новата лотария DV 2013, като печелившите кандидати ще бъдат обявени през м.Май 2012 г.

ВАЖНО Е ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ: 
Периодът за регистрация за лотарията "Зелена карта - САЩ" DV-2013 стартира в 12 ч на обeд на 04 октомври 2011 г. (вторник) и приключва в 12 ч на обeд на 05 ноември 2011 г. (събота)

СПЕЦИАЛНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!
Много сайтове предлагат платено подаване на заявления, с което ви гарантират по-добро участие в лотарията -  ТОВА Е ИЗМАМА. Заявленията на сървърите на Държавния департамент на САЩ могат да се подават единствено саморъчно на официалния сайт, като е необходимо да имате елементарни компютърни познания и начално ниво на английски език. Бъдете внимателни, защото има фалшиви сайтове, които са с абсолютно идентичен интерфейс като на официалния сайт и се опитват да измамят кандидат участници за лотария Зелена карта. Ще ги познаете по това, че искат пари за регистрация на Вашата кандидатура чрез техния сайт. Такива сайтове обикновено нямат пряк телефон за контакт и адрес на офис или предоставят фалшиви такива.

Онлайн заявление за участие в лотария Зелена карта на интернет сайта на Държавния департамент на САЩ не изиска никакво заплащане - КАНДИДАТСТВАНЕТО Е БЕЗПЛАТНО! За повече информация за програмата, както и за общи инструкции по визови въпроси може да посетите уебсайта на мисията в София

  КАНДИДАТСТВАЙ СЕГА

 

backward arrow icon png начало Forward arrow icon png

Валутни курсове

  • 1.95583