"Костадин Стипцов" ЕООД

 

Костадин Стипцов ЕООД е българска компания, основана в Баня

 

Производствен опит

 

Костадин Стипцов ЕООД е приемник на ЕТ "Костадин Стипцов", която е от 1993 г. на българския пазар. Фирмата е с изключителен опит и познания в областта на инструменталното проектиране и производство, ремонт и модернизация на възли и детайли за машини, инструменти за тях, рециклиране. Фирмата е наследник на металообработващият производствен отдел на бившия завод ЗСР Баня. Притежава добре квалифицирани специалисти с внушителен стаж в металообработването. 

 

Металообработване

 

Металообработването включва изработване на възли и детайли за промишлеността, метални нестандартни конструкции, оградни пана, пресови детайли на 25 и 63 тонни преси. Наличното машинно оборудване на металообработващия цех на Костадин Стипцов ЕООД са гилотина, бормашини, фрези, стругове, шлайф, ножовка за метал, заварочни трансформатори, СО апарат и др.

Услуги, дейности

 

Костадин Стипцов ЕООД работи предимно за външния пазар, проектира и прозвежда всички видове щанци, пресформи, шприц форми - шприцвани детайли от пластмаса до 30-40 гр. Фирмата е лидер в изработката и поддръжката на всякакви фрезовани, струговани, пресовани детайли и елементи за всякакви нужди в региона на Разлог - Банско и Югозападна България.

Контакти

 

  • Адрес: Баня, обл.Благоевград
  • Производствен цех - до асфалтова база Баня,
    на пътя за Добърско
  • Тел.: +359-88-822-2886
  • E-mail: kostadin.stiptsov@abv.bg
  • Уеб сайт: в процес на изработка

 

 

Валутни курсове

  • 1.95583