9 Октомври, 2011

ГЕРБ е опасна за България, според Ахмед Доган

Ахмед Доган - "ГЕРБ е опасна за България"! Това каза лидерът на ДПС на свое посещение в с.Ябланово, Котел, придружаван от народните представители Янко Янков, район Сливен, Рамадан Аталай, Искра Михайлова, Нигяр Джафер, Четин Казак и Ердоган Ахмедов, секретарят на Националния предизборен щаб Мустафа Карадайъ, областният председател на ДПС Сливен Мустафа Мустафов и зам.-областният председател на ДПС Варна Кадир Кадир

 

Ахмед Доган снимки ДПС избори 2011 © снимка: СЕГА - интернет издание, Скрииншот: Selo-Banya.com  

Председателят на ДПС Ахмед Доган заедно с Централния лъч на Предизборния щаб на движението, заместник-председателите на ДПС Филиз Хюсменова, Алиосман Имамов, Христо Бисеров, и група народни представители от ДПС, посетиха село Ябланово, община Котел, за да изразят подкрепата си към кандидати за кмет на община Котел Христо Киров и на Ябланово Джамил Чобанов, всики кандидати за общински съветници и кметовете на населени места в общината.

"Ако има 10 селища в България, които да имат заслуженото право да кажат, че ДПС е тяхната партия, едно от тях е Ябланово". С тези думи Ахмед Доган приветства събралите се на предизборния митинг жители на Ябланово. Лидерът на ДПС отбеляза, че знае, че яблановчани имат амбицията селото им да стане град. "Е, вярно е, че не от всяко село става град, но Ябланово може да бъде", заяви Доган и добави, че вече и враговете на ДПС знаят, че партията може да управлява добре. Имаме много подготвен екип, това е безспорен факт, затова ни дайте тази възможност", изтъкна той.

Той заяви още, че "с манипулации ГЕРБ са лишили над 150 хиляди гласоподаватели от право на глас и това са гласоподаватели на ДПС, но аз вярвам, че това, от което ни лишават, ние ще го получим от другите български граждани, които все повече вярват и се доверяват на ДПС. Защото вие имате право на качествен живот, на добро управление, а само ДПС системно и последователно води такава политика."

  Виж още: http://novini.bg/news/25652-ахмед-доган-герб-е-опасна-за-българия.html

 

backward arrow icon png начало Forward arrow icon png

Валутни курсове

  • 1.95583