Хижа Яворов
Хижа Яворов е разположена на западния склон в циркуса Разложки суходол, в местността Суходолските Поляни, на 1740 метра надморска височина. Хижа Яворов е разположена в близост до най-обширния алпийски карстов район в Пирин планина.
Още
Хижа Каменица (Беговица)
Хижа Каменица е разположена в северния дял на Пирин планина. Разположена е на височина 1750 метра на границата на горския пояс на левия бряг на река Беговица. Има електричество и водоснабдяване. Разполага с тоалетни, баня, кухня, пералня, ресторант.
Още
Хижа Бъндерица
Хижа Бъндерица е разположена на левия бряг на река Бъндерица на 1810 м надморска височина в Северен Пирин. Новата хижа е масивна триетажна сграда с капацитет 95 места с външни и вътрешни санитарни възли и умивални. Електрифицирана е , отоплението е централно. Стаите са с по 2, 3 и 4 легла, а общите помещения са от 7 до 13 легла.
Още
Хижа Синаница
Хижа Синаница е разположена на северния бряг на Синанишкото езеро, в непосредствена близост до връх Синаница. Хижата представлява масивна двуетажна постройка. На първия етаж е разположена просторна столова с кухня, има складови помещения и спално помещение за домакина.
Още
Хижа Вихрен
Разположена е на левия бряг на р.Бъндерица. Пресдставлява комплекс от две масивни двуетажни сгради и бунгала с общ капацитет 196 места. Има туристическа кухня, столова и бюфет. Санитарните възли и бани са външни. Хижата е електрифицирана и водоснабдена, отоплението е с печки на твърдо гориво.
Още
Хижа Демяница
Разположена е малко над сливането на реките Демяница (Валявица), Василашка, Газейска, на 1985 метра надморска височина. Представлява масивна двуетажна сграда с мансарден етаж и капацитет 175 места, 14 прилежащи бунгала с капацитет 42 места, общо - 217 места.
Още

Валутни курсове

  • 1.95583