Мащабният рок фестивал в Разлог LOOP ELEVATION беше прекратен, поради лоши атмосферни условия. Днес 27 Юни от 14:00 ч., организаторите свикаха извънредна пресконференция в Radio cafe клуб София, като поканиха всички желаещи медии да зададат въпросите си. Кореспондент на информационния портал Selo-Banya.com присъства на срещата.

 

 

 

Ще възстановяват сумите за билети

 

Току що нашият кореспондент ни предаде не много обнадеждаващите новини от протеклата пресконференция. Връщането на суми на участниците закупили си билети за участие и са разменили елевове ще станат при следните условия:

 

Еднодневен билет за Elevation Fest Разлог

Еднодневни билети - ще се възстановява 100 % от платената стойност.

 

Двудневен билет за Elevation Fest Разлог

Двудневни билети - ще се възстановява 50 % от платената стойност.

 

Елевове за консумация

Елевове за консумация - ще се възстановява 100 % от платената стойност.

Условия за възстановяване на сумите

Организаторите съобщиха, че суми за билети и елевове ще се възстановяват единствено срещу представяне на самите хартиени формати и касова разписка за платената сума. В противен случай претенцията няма да бъде призната и титуляра нямя да получи сумите обратно.

  Selo-Banya.com
  27.06.2011

 

Още интересни теми:
Извънредна пресконференция LOOP ElevationКак ще възстановяват сумите за билети от LOOP Elevation360° изглед от LOOP ElevationElevation Music Festival прекратенElevation Music Festival РазлогИзраелци ще почиват в село БаняНов плувен басейн в село БаняНово заведение отвори врати в село БаняSelo-Banya.com информационен туристически портал на село БаняМинерален плаж Баня откри новият плувен сезонОУ „Св. Паисий Хилендарски”, Баня с победа на Млад огнеборецВеликден - традиции в село Баня, БлагоевградскоДеца от Баня разбиха елитна гимназия в Банско

 

backward arrow icon png начало Forward arrow icon png

Валутни курсове

  • 1.95583