Абсурдно е полицаят Иван Лулеов да бъде съден

Свидетели сме на поредни абсурдни действия от страна на държавата, следствие на безумната политика, гарантрираща всепозволеност и безнаказаност на криминалната част от циганския етнос. Причините за провеждането на такъв тип политика са ясни – от една страна, циганите се основният, евтин и сигурен електорат на политическата ни класа, за това и властимащите се грижат за комфорта им.

 

Dry Slope писта Бъндеришка поляна

От друга – това са така наречените „правозащитници”, които подкрепяни от вън, оказват значителен натиск върху институциите, различни малцинствени групи да получават широки привилегии, а в случая с циганите – да остават и безнаказани при извършване на престъпления. Целите на тези хора нямат нищо общо с това, което официално декларират. Под предлог за бора с дискриминацията, те не преодоляват, а предизвикват и задълбочават етнически конфликти. Те са агенти на външни сили, целящи да отслабят и разрушат държавността ни.

И политическата класа и „правозащитниците” са в тесни връзки с организираната циганска престъпност. В следствие на това се раждат и безумията и абсурдите на които сме свидетели.

Виж цялата статия: www.bgns.net/абсурдно-е-полицая-лулеов-да-бъде-съден/

Подписка в подкрепа на полицая Иван Лулеов

Стотици хора се събраха в село Баня на митинг в подкрепа на полицая Иван Лулеов, който преди дни простреля крадец-рецидивист. Те бяха категорични, че Лулеов няма вина, защото е изпълнявал служебния си дълг и е стрелял при самозащита, тъй като е бил нападнат с брадва, съобщава БНТ.

На митинга дойдоха също много негови колеги от полицейското управление в Разлог, където Лулеов е работил до преди 5 години, както и колеги от Транспортна полиция гр.Пловдив, където е преминал на работа след това. В негова защита беше инициирана подписка, която ще бъде изпратена до всички институции.

Виж повече: btvnews.bg

Валутни курсове

  • 1.95583