Община Разлог официално с нов кмет и общински съвет

Красимир Герчев и общинските съветници се заклеха да спазват принципите на демократичност и законност, като работят за благоденствието на гражданите на община Разлог

 

4 Ноември, 2011

На 3 ноември 2011 г. се проведе първото заседание за конституиране на новоизбрания Общински съвет в Разлог, на което новоизбраният кмет Красимир Герчев и новите членове на съвета се заклеха официално.

 

Красимир Герчев Разлог общински съвет © снимка: Община Разлог, скрииншот: Selo-Banya.com

На 03.11.2011 година на провелото се първо заседание на ОбС Разлог инж. Красимир Герчев, който спечели убедително кметския вот в Разлог още на първи тур с 6874 гласа (55.35%) положи клетва. В присъствието на зам-областния управител Бисер Михайлов и председателя на ОИК Разлог Маргарита Бангеева същото направиха и новоизбраните 21 общински съветници и кметовете на 7-те населени места в общината.

Д-р Мария Копанарова е новият председател на Общинския съвет. Копанарова бе избрана с таен вот, с мнозинство от 17 гласа "за" и 4 "против". В новия Общински Съвет Разлог влизат 10 съветници от ПП "ГЕРБ", 3-ма съветници от Сдружение "Разум", 3-ма съветници от партия "РЗС", 3-ма "Патриотичен съюз за Община Разлог" и 2-ма от БСП.

Местните парламентаристи, селските управници и преизбраният за втори мандат кмет на Разлог, Красимир Герчев, положиха тържествена клетва с обещанието да спазват принципите на демократичност и законност, като работят за благоденствието на гражданите на община Разлог. Красимир Герчев запазва своя утвърден и доказал се с ефективната си работа екип. Иван Гюров запазва своя пост като зам.-кмет по икономически и правни въпроси, Венцислав Гърменов остава зам.-кмет по социалните дейности, секретар на общината е Димитър Крънчев. „В основата на успехите на една община стои екипната работа”, категоричен бе Красимир Герчев.

Аз Красимир Иванов Герчев избран за кмет на Община Разлог, положих следната клетва на основание чл.32, ал.1 от ЗМСМА: „Заклевам се в името на Република България да спазвам Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководя от интересите на гражданите от община Разлог и да работя за тяхното благосъстояние. Заклех се." е клетвата, която новият кмет на Разлог положи.

Инж. Красимир Герчев е роденна 31.05.1965г. Завършил е Висш минно-геоложки институт София, магистър инженер, специалност "Подземендобиви разработване на полезни изкопаеми“. От края на 2009 г. е кмет на община Разлог, като 10 години преди това е управител на Бизнес център "Места", където реализира 7 проекта от Европейските програми. Инж. Красимир Герчев е работил три години под земята в Мини Симитли, като завеждащ смяна, след което в митници Благоевград. В качеството си на Кмет на Община Разлог и на база дългогодишния опит в подготовката, управление и отчитане на проекти за местно развитие и трансгранично и международно сътрудничество, в периода 2009-2011г. участва в управлението и упражнява контрол при подготовката и изпълнението на десетки важни инвестиционни проекта на Община Разлог. 

 

backward arrow icon png начало Forward arrow icon png

 

Валутни курсове

  • 1.95583