Стартира продажбата на билетите за Световна купа по ски в Банско

Пропуските за най-голямото спортно събитие в България за годината могат да бъдат закупени на специализираните каси в Банско и в София в магазин МАКССПОРТ

03 Февруари, 2012, България новини

 

В цената на билетите влиза място на трибуната за зрителите, както и транспорт от долна станция на кабинковия лифт до Бъндеришка поляна и обратно. Пропускът за стартовете включва качването с кабинковия лифт в дните на състезанието.

 

цени банско световна купа ски 2012 Стартира продажбата на билетите за Световна купа по ски в Банско © скрийншот: Selo-Banya.com

Цени на билети за достъп до зоната за зрители

Цената на еднодневен билет е 35 лв, а двудневния струва 55 лв. Пропуските за деца до 12 г (само с придружител) са 20 лв за ден и 30 за двата дни.

Пропуските се предлагат на специално направени каси пред долна станция на кабинковия лифт в Банско и в София в магазин МАКССПОРТ.

 

Програмата на Ауди ФИС Световните купи в Банско 2012

 

  • 18 февруари – гигантски слалом (мъже)
  • 19 февруари – слалом (мъже)
  • 25 февруари – спускане (жени)
  • 26 февруари – супергигантски слалом (жени)

 

Тече рекламна кампания за Банско по тв канала Eurosport

От 21 януари до 24 февуари 2012 г. МИЕТ осъществява рекламна кампания за ски зона Банско по спортния канал Евроспорт. Поводът са стартовете от Световна купа по ски в курорта. Тази година там ще се състоят четири състезания за ценния приз – две за мъже и две за жени. На 18-19 февруари ще се проведе гигантският слалом и слаломът при мъжете, а на 25-26 февруари е спускането и супергигантският слалом при жените. Такава поредица се случва тук за първи път.

Целта на рекламната кампания е да разшири информацията за страната ни като модерна ски дестинация и за българските зимни курорти, които предлагат изгодни и качествени условия за активен отдих и спорт. В рамките на кампанията са предвидени излъчвания на 30-секунден клип за Банско по каналите Евроспорт и Евроспорт 2.

Кампанията включва и поставяне на рекламен банер на сайта на Евроспорт и на приложенията за iРhone. Екип на телевизията ще заснеме и двуминутен репортаж за Банско, който ще бъде излъчен трикратно в предаването “Confidential” по Евроспорт. Широкият отзвук в света от стартовете за Световната купа при мъжете през 2011 г. в Банско и събраната аудитория от 200 млн. зрители повиши разпознаваемостта на България като туристическа дестинация.

 

Банско в Топ 5 на световните зимни курорти

Град Банско влезе в топ 5 на световните зимни курорти, които ще са домакини на по два старта за Световната купа по ски при мъжете и жените през сезон 2011/12. Също през тази година Пампорово ще приеме слаломите за Европейската купа за мъже на 12-13 февруари.

 

backward arrow icon png начало Forward arrow icon png

 


Най-посещавани:

Валутни курсове

  • 1.95583