Цветан Цветанов на посещение в Разлог и Банско

15 Октомври, 2011

Председателят на Националния предизборен щаб на партия ГЕРБ Цветан Цветанов извърши посещение в област Благоевград днес.

 

Цветан Цветанов снимка Банско Разлог Баня © снимка: 168 часа, Скрииншот: Selo-Banya.com

Около 10:00 ч тази сутрин Цветанов се разходи от хотел „Пирин” до централния площад „Никола Вапцаров” на град Банско, след което посети предизборната шатра на ГЕРБ. На събитието разбира се присъства кандидатът за кмет на партията за Банско, настоящия депутат Георги Икономов.

Агенция "Фокус", Красимира Димитрова предаде 

Банско. С питка с мед и вино от менче в Банско посрещнаха председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов. На централния площад в града Цветанов бе посрещнат от деца в народни носии. Преди това той се разходи по централната търговска улица като се здрависа с всички хора, които срещна. Пред банскалии Цветан Цветанов заяви, че градът се нуждае от промяна и че е необходимо да бъде избран кмет, който да покаже, че общината не е еднолична фирма, собственост на определени хора. Нужно е общината да създава предпоставки за развитието на туризма и по-голяма усвояемост на евросредствата. Цветанов подчерта, че когато са обсъждани номинациите за кмет, винаги са отчитани интересите на местните хора. Като пример за успешно управление той посочи община Бургас, тъй като за последните четири години кметът Димитър Николов е успял да направи града най-доброто място за живеене. За Банско Цветанов каза, че се нуждае от енергичен и компетентен кмет, който ще получи подкрепата на изпълнителната власт. „Много е важна високата избирателна активност и това да се гласува по съвест. Нека го направим на 23 октомври”, каза Цветанов. За президентските избори той заяви, че иска президентът да изпълни със съдържание институцията, която оглавява и да е от Благоевградски регион. Именно затова Росен Плевнелиев е най-подходящият президент на България, каза той. Цветанов призова хората да подкрепят достойната кандидатпрезидентска двойка на ГЕРБ – Росен Плевнелиев и Маргарита Попова. „Без вас няма как да успеем.

Това е бъдещето на община Банско и на вашите деца”, заяви пред банскалии Цветанов. Той изтъкна, че от срещите си досега с хората в страната е разбрал, че местното население настоява за промяна в начина на местното управление и ревизия на досегашното.

 

backward arrow icon png начало Forward arrow icon png

Валутни курсове

  • 1.95583