Меглена Кунева посети Благоевград

9 Октомври, 2011

На официално посещение в Благоевград беше кандидатът за президент Меглена Кунева, където присъства и Любомир Христов, който е кандидат за вицепрезидент. Според независимия кандидат за президент Меглена Кунева надеждите на хората сега са свързани най-вече с това да имат работа.

 

снимки Меглена Кунева избори 2011 Благоевград © снимка: infomreja.bg, Скрииншот: Selo-Banya.com

Меглена Кунева в Благоевград. Пред студенти и представители на местния бизнес тя сподели, че няколко пъти в тази кампания хора са я питали какво я кара да минава през всичко това, а нейният отговор е: "защото така повече не може". Ако бъда избрана на президентския пост, бих работила с всички политически лидери на страната, за да достигнем важната за България цел – повишаване на жизнения стандарт", казва още Кунева.

"В крайна сметка тези избори се въртят около една единствена тема: подобряване на икономическите условия в страната", подчерта тя. "Това означава да се фокусираме върху създаването на работни места, повишаване на заплатите и привличане на инвестиции, които да увеличат заетостта. За последните две години това не се случи. Причината се крие в липсата на дългосрочна правителствена икономическа политика. Иконимика без образовани и здрави хора не се прави", коментира още Меглена Кунева.

 

backward arrow icon png начало Forward arrow icon png

Валутни курсове

  • 1.95583