Полицията в Банско прикрива престъпления, извършени от кандидати за общински съветници от ГЕРБ

18 Октомври, 2011

Александър Краваров - кандидат кмет на Банско обвини местната полиция, че прикрива престъпления, извършени от кандидати за общински съветници от местната организация на партия ГЕРБ.

 

Банско избори 2011 Александър Краваров ГЕРБ © снимка: интернет, скрииншот: Selo-Banya.com

Днес привечер информационна агенция Фокус публикува интервю с екс-кмета на Банско и настоящ кандидат за кмет на общината Александър Краваров, в което той обвинява органите на полицията в ски курорта, че прикриват престъпни действия на кандидати за общински съветници от партия ГЕРБ в Банско.

"В Банско се обещават средства и се раздават храни в ромската махала срещу гласове от активисти и симпатизанти на ГЕРБ. За тях е нормално да късат предизборни плакати, да пускат агитационни позиви по къщите по късна доба, да заплашват хората, че ако не бъде избран представителят на ГЕРБ, държавата ще спре парите за Банско и други такива непочтени неща. Влезте във форумите на интернет и ще видите какви простотии се пишат. Жалкото и опасното е и това хората на община Банско трябва да го знаят, че ако те дойдат на власт ще продължат да управляват по този начин, защото те не говорят за управление на Банско, а за командване. Техният лидер казва: „Ще командвам Банско от един къде си...” . Банско не е никога командвано", всичко това заявява Краваров.

Банскалии никога не са били командвани и заплашвани преди

"Банско и банскалии никога еднолично не са командвани”, заяви Краваров. Той е категоричен, че за първи път е свидетел на такава нетолерантна предизборна кампания. Кандидатът за кмет на Банско заяви още, че лично той и екипът му залагат на толерантна кампания... "И досега сме доказали, че няма да се поддадем на провокациите на местното ръководство на ГЕРБ, защото, пак казвам предизборната кампания е изключително агресивна”, подчертава Краваров. На въпрос какво очаквате от предстоящите избори, Краваров обясни, че очаква голяма активност на гласоподавателите, защото те са заинтересовани за развитието на община Банско. „Нашите хора са будни, и ще излязат да гласуват. Очакваме действително манипулации по време на изборите”, допълва още Краваров.

Припомняме, че преди няколко месеца банскалията "Владимир Колчагов обвини Александър Краваров за вземане на пари от наематели". Месец по-рано в своя статия на вестник Струма същият банскалия "Владимир Колчагов обвини всички служители от Община Банско".

 

backward arrow icon png начало Forward arrow icon png

Валутни курсове

  • 1.95583