Краваров и Икономов играят 2-ри рунд в Банско

Александър Краваров и Георги Икономов ще решат спора за кмет на Банско идната седмица

 

24 Октомври, 2011, 03:55 ч

Банско ще тръпне в очакване на името на своят нов кмет още една седмица. Тази информация ни предаде информационна Агенция Фокус рано тази сутрин, въпреки че още не бяха преброени бюлетините от всички изборни секции в ски курорта. Точните резултати ОИК Банско ще обяви всеки момент.

 

Снимка Банско Краваров Икономов балотаж © снимки: интернет, скрииншот: Selo-Banya.com

Кандидатите Александър Краваров и Георги Икономов отиват на балотаж в Банско следващата седмица. Рано тази сутрин в 03:55 ч от избирателната комисия уточниха, че това са междинни резултати, тъй като остават още шест секционни избирателни протокола, които трябва да се обработят. В местния парламент в община Банско ще влязат кандидати на пет политически партии и коалиции, сред които ГЕРБ, БСП, ВМРО-БНД, Коалиция „Бъдеще за община Банско” и Синята коалиция.

Припомняме, че няколко дни преди вота Александър Краваров - кандидат кмет на Банско обвини на всеослушание, че полицията прикрива престъпления, извършени от кандидати за общински съветници от местната организация на партия ГЕРБ

Преди време пък кметът Александър Краваров беше публично обвинен от председателя на общински съвет Банско Владимир Колчагов, че като председател на ски клуб "Банско" Краваров е изнудвал и получавал средства от наематели обекти в курортния град.

 

Още по темата избори:

» Георги Икономов е новият кмет на Банско

» Балотаж 2011 Избори за Кмет и Президент

» Росен Плевнелиев е новият президент на България

» Николай Драговчев е новият кмет на село Баня

» Банско: Краваров и Икономов на балотажен дуел

» Разлог си има нов кмет - победа за Герчев

» Новите кметове в Община Разлог - изборния ден накратко

 

backward arrow icon png начало Forward arrow icon png

Валутни курсове

  • 1.95583